Utemeny
Menu for terrace
Plateau de Fruits de Mer – Solsidens spesialitet
Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbeklør, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe *sk, b, se, e, s
Shellfish platter, a perfect choice for large parties
Lobster, shrimps, scallops, crab claws, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab
Minimum 2 pers. (per pers):
1 295‚–
Dagens
3-retter
3-course menu of the day
745,–
*Forkortelser for allergener: Bløtdyr = b Egg = e Fisk = f Gluten = g Hasselnøtter = ha Laktose = l Mandler = ma Melk = m Nøtter = n Selleri = se Sennep = s Sesamfrø = ses Skalldyr = sk Soya = so Sulfit = su
Selv om rettene inneholder ulike allergener kan de fleste retter likevel tilpasses den enkeltes behov. Gi alltid beskjed om dine allergier ved bestilling.