Utemeny
Menu for terrace

 

Plateau de Fruits de Mer – Solsidens spesialitet
Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap

Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbeklør, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe *sk, b, se, e, s

Shellfish platter, a perfect choice for large parties 
Lobster, shrimps, scallops, crab claws, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab

Minimum 2 pers. (per pers):
1 295‚–

Dagens
3-retter

3-course menu of the day

745,–

 
 

*Forkortelser for allergener:  Bløtdyr = b Egg = e Fisk = f Gluten = g Hasselnøtter = ha Laktose = l Mandler = ma Melk = m Nøtter = n Selleri = se Sennep = s Sesamfrø = ses Skalldyr = sk Soya = so Sulfit = su

Selv om rettene inneholder ulike allergener kan de fleste retter likevel tilpasses den enkeltes behov. Gi alltid beskjed om dine allergier ved bestilling.