Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall må skje senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien.
Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more. Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival.
Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap.
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbeklør, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe *sk, b, se, e, s
Shellfish platter, a perfect choice for large parties.
Lobster, shrimps, scallops, crabclaws, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab
Minimum 2 pers. (per person):
1 295,-
Husk å forhåndsbestille dessert fra selskapsmenyen under
Please remember to order dessert, see the menu below
Pasjonsfrukt panna cotta 195,-
Operakake 205,-
Earl Grey mousse 185,-
Plateau de Fruits de Mer – med ferske reker
Kun ved forhåndsbestilling og når tilgjengelig.
Kan ikke bestilles til mandager og må bestilles til hele selskapet.
Plateau de Fruits de Mer - with fresh shrimps
Only by pre-order and when available. Can not be ordered on Mondays and must be ordered for the whole party
1 495,- per person
Kokkens anbefaling, menyen settes sammen av dagens råvarer.
The chefs recommendation, created of the top choices from the fish market.
745,–
Vennligst velg lik meny for alle i selskapet.
Please choose the same menu for the whole party.
Laksetartar med pepperotkrem, syltede sennepsfrø, agurk og dillemulsjon
Salmontartar with horseraddish cream, pickled mustardseeds, cucumber and dill emulsion *f, l, s, e, su
Lettgravet kveite med tang, tomatsalat, syltet rødløk, sesamemulsjon og tomatconsomme
Halibut Mosaic with seaweed, tomato salad, sesam emulsion, pickled onios and tomato consomme *f, su, ses
Grillet tunfisk med grønn curryemulsjon, syltet shiitake og fermentert rød chili
Grilled tuna tataki with green curry emulsion, pickled shiitake and fermented chili *f, e, so, s, su
Grillet kveite med fregola med soltørket tomat, spinatsalat og piggvarsaus med estragon
Grilled Halibut with fregola with sundried tomatoes, spinach salad and turbot and tarragon sauce
*f, b, l, g
Stekt Lysing med petit pois puré, pommes anna og kremet kamskjellsaus med rogn
Pan seared hake with petit pois purée, pommes anna and beurre blanc with roe *f, b, l
Laks med perlepotet og kremet purre- og fennikelkompott med vin jaune
Pan seared salmon with pearl potatoes, creamy leak and fennel compote with vin jaune
*f, l, su
Kalix Löjrom og ost kan velges i tillegg til de andre menyene.
Caviar of Kalix and cheese may be ordered as a complement to the other menus.
Kalix Löjrom med toast, rødløk og rømme
Caviar of Kalix with toast, red onion and sour cream
*f, l, g
30 gr.: 395,– / 50 gr.: 565,–
Dagens oster
Selection of cheese
*g, l, ha
215,–
Pasjonsfrukt panna cotta med kokoscrumble og mangosalat
Passion fruit pannacotta
coconut crumble and mango salad * l,e
Earl grey mousse
agurk- og hylleblomstgelé og karamellisert hvit sjokolade
Earl gray mousse with cucumber and elderflower jelly and caramelized white chocolate *g, l, e
Operakake med luftig kaffekrem og sjokoladecrumble
Opera cake with light coffee cream, chocolate crumble
*g, l, e, ma
Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.
*Forkortelser for allergener: Bløtdyr = b Egg = e Fisk = f Gluten = g Hasselnøtter = ha Laktose = l Mandler = ma Selleri = se Sennep = s Sesamfrø = ses Skalldyr = sk Soya = so Sulfit = su
For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestilling sendes til post@solsiden.no
Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no