Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7752_hi-res.jpg
Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg

Selskapsmeny / Dinner menu


SCROLL DOWN

Selskapsmeny / Dinner menu


Selskapsmeny
Dinner menu

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall må skje senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien. 

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more.  Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival. 

 

Plateau de Fruits de Mer – Solsidens spesialitet

Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap.
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbe, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe


Plateau de Fruits de Mer – Solsiden's speciality

Shellfish platter, a perfect choice for large parties. 
Lobster, shrimps, scallops, crab, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab

795,–

Husk å forhåndsbestille dessert fra selskapsmenyen under
Please remember to order dessert, see the menu below

155,–

 
 

Dagens 3-retters meny

Kokkens anbefaling, menyen settes sammen av dagens råvarer.

The chefs recommendation, created of the top choices from the fish market.

585,–

 
 
 
 

3-retters selskapsmeny

Vennligst velg lik meny for alle i selskapet.
Please choose the same menu for the whole party.

Forretter

Laksetartar med grønn asparges, ørretrogn og gressløkmajones
Tartar of salmon with green asparagus, roe of trout and chive mayonnaise 
*
f, s, e, g 

 

Breiflabb med grønn curryglace, gulrot- og fennikelsalat og jalapenomajones
Monkfish with green curry glace, carrot- and fennel salad and jalapeno mayonnaise 
* f, n, e, s, g

 

Salat med reker, krabbe, mango og chilivinaigrette
Salad with shrimps, crab, mangoand chili vinaigrette
* sk, e

Hovedretter

Grillet laks med potetpuré og blåskjell- og pimientosaus
Salmon with purée of potatoes and mussel- and pimiento sauce
* f, b, m, sm

 

Grillet Kveite med aspargesrisoni og kremet hummersaus
Grilled halibut with asparagus risoni and creamed lobster sauce
* f, sm, m, g, sk, b

 

Lange med blåskjellbygotto og steinsoppsaus
Ling with risotto of barley with mussels and porcini sauce 
* f, sm, g, b

Desserter

Sjokolademousse med toffeesaus, nøttekjeks og friske bringebær
Chocolate mousse with toffee sauce, hazelnut biscuits and fresh raspberries * e, m, g, n

Sitronostekake med sitrongelé og havrecrumble
Lemon cheese cake with lemon jelly and crumble
*g, e, m

Bakt ananas med hvit sjokoladekrem og limemarengs 
Baked pineapple with white chocolate cream and meringues with lime
* m, sm, e

615,–

 

VEGETAR  3-retters meny
Vegetarian 3-course menu

Potetsuppe med pimiento, vårløk og potetchips
Potato soup with pimiento, spring onions and potato chips 
*m, sm,

Saltbakt sellerirot med sellerirotpuré, grønnkål, valnøtter og sellerirotnage
Salt baked celeriac with purée of celeriac, kale, walnuts and celeriac juice
*se, e, sm, n

Dagens dessert
Today's dessert

495,-

 

Löjrom og ost kan velges i tillegg til de andre menyene.
Caviar and cheese may be ordered as a complement to the other menus.

Kalix Löjrom med toast, rødløk og rømme

Caviar of Kalix with toast, red onion and sour cream
*f, m, g

30 gr.: 295,– / 60 gr.: 395,–

Oste tallerken med nøttebrød

 Selection of cheese with nut bread
*g, n, m

175,–

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.  *Forkortelser for allergener:  Bløtdyr = b Egg = e   Fisk = f   Gluten = g   Melk = m   Nøtter = n   Selleri = se   Sennep = s   Skalldyr = sk   Smør = sm   Sulfit = su
 

For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestilling sendes til post@solsiden.no 

Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no 

Skriv ut menyen / print menu

Solsiden_MG_7752_hi-res.jpg

17. mai / 17th of may


17. mai / 17th of may


17. Mai
17th of May

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien.

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more. Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre-ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival.

 
 

17. mai meny – a la carte

Forretter

Hovedretter

Desserter

Barnemeny

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.  *Forkortelser for allergener:  Bløtdyr = b Egg = e   Fisk = f   Gluten = g   Melk = m   Nøtter = n   Selleri = se   Sennep = s   Skalldyr = sk   Smør = sm   Sulfit = su

For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestillingen sendes til post@solsiden.no

Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. You can find our wine list at solsiden.no
Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no

Skriv ut menyen / print menu

Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg

Kontakt / Contact


Kontakt / Contact