Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall må skje senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien.
Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more. Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival.
Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap.
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbeklør, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe *sk, b, se, e, s
Shellfish platter, a perfect choice for large parties.
Lobster, shrimps, scallops, crabclaws, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab
Minimum 2 pers. (per person):
1 195,-
Husk å forhåndsbestille dessert fra selskapsmenyen under
Please remember to order dessert, see the menu below
195,-
Plateau de Fruits de Mer – med ferske reker
Kun ved forhåndsbestilling og når tilgjengelig.
Kan ikke bestilles til mandager og må bestilles til hele selskapet.
Plateau de Fruits de Mer - with fresh shrimps
Only by pre-order and when available. Can not be ordered on Mondays and must be ordered for the whole party
1 395,- per person
Kokkens anbefaling, menyen settes sammen av dagens råvarer.
The chefs recommendation, created of the top choices from the fish market.
725,–
Vennligst velg lik meny for alle i selskapet.
Please choose the same menu for the whole party.
Lettgravet lakserullade med purreløkaske, sennepemulsjon, dill, agurk og pepperrotsaus
Lightly smoked salmon with charred leek, mustard emulsion, cucumber, dill and horseradish sauce *f, e, su, l, s
Lettgrillet misoglasert tunfisk med avokadokrem, soyatapioka, puffet villris og ponzu
Miso glazed tuna tataki with avocado cream, soy tapioka, puffed wild rice and ponzu *f, g, su
Lettbakt kveite med fennikel, løpestikkemajones, syltet rødløk og vinaigrette
Lightly baked halibut with fennel, lovage mayonnaise, pickled red onions and vinaigrette *f, b, e, l, su
Grillet kveite med blåskjellrisoni sommersalat og kremet kamskjellsaus
Grilled halibut with mussel risoni summer salad and creamed scallop sauce
*f, b, l, g
Røkt kolje med hvitløk- og potetpure, confitert tomat og persillesaus
Smoked haddock with garlic- and potato puree, confit of tomatoes and parsley sauce *f, b, l, su
Breiflabb perlepotet, grønnkål, syltet rødløk og sesammelksaus med ramsløkolje
Monkfish with potatoes, kale, pickled red onion and sesame milk sauce with ramson oil
*f, l, su, ses
Kalix Löjrom og ost kan velges i tillegg til de andre menyene.
Caviar of Kalix and cheese may be ordered as a complement to the other menus.
Kalix Löjrom med toast, rødløk og rømme
Caviar of Kalix with toast, red onion and sour cream
*f, l, g
30 gr.: 445,– / 50 gr.: 595,–
Dagens oster
Selection of cheese
*g, l, ha
205,–
Hvit sjokoladekrem med ristet kokos, sjokoladesmuler og pasjonsfruktcoulis
White chocolate cream with coconut, chocolate crumble and passion fruit coulis * l
Mascarponemousse m mandelcrumble, bringebærgelé og rørte bringebær
Mascarpone mousse with almond crumble, raspberry gel and raw raspberry jam *l, e, ma
Sjokoladefudgekake med solbær og vaniljeespuma
Chocolate fudge cake with black currant and vanilla foam
*g, l, e
Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.
*Forkortelser for allergener: Bløtdyr = b Egg = e Fisk = f Gluten = g Hasselnøtter = ha Laktose = l Mandler = ma Selleri = se Sennep = s Sesamfrø = ses Skalldyr = sk Soya = so Sulfit = su
For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestilling sendes til post@solsiden.no
Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no