Skalldyr
Shellfish
1 st.: 55,-
/
6 stk.: 295,-
/
12 stk.: 575,-
Fine de Claire, Frankrike
Østers naturell *b, su
1 st.: 55,-
/
6 stk.: 295,-
/
12 stk.: 575,-
1 st.: 75,-
/
6 st.: 435,-
/
12 st.: 865,-
Chebooktook, Canada
Østers naturell *b, su
1 st.: 75,-
/
6 st.: 435,-
/
12 st.: 865,-
1 st.: 85,-
/
6 st.: 480,-
/
12 st.: 950,-
Gillardeau, Frankrike
Østers naturell *b, su
1 st.: 85,-
/
6 st.: 480,-
/
12 st.: 950,-
565,-
½ Hummer naturell med salat
½ Steamed lobster served with salad *sk, e, s, su
565,-
565,-
½ Hummer gratinert
½ Lobster au gratin *sk, l
565,-
455,-
Gratinerte sjøkreps (når vi får tak i levende)
Norwegian crayfish au gratin (when available) *sk, l
455,-
235,
Dagens blåskjell, spør din servitør om dagens garnityr
Mussels of the day, ask your waiter about the garnish *b, su
235,
Solsidens spesialitet!
Plateau de Fruits de Mer
Seafood Platter
*sk, b, s, e
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbeklør, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe
Lobster, shrimps, scallops, crab claws, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab
*sk, b, s, e
Mye mat – holder som både forrett og hovedrett
Plenty of food – both appetizer and main course
Minimum 2 pers. (per pers):
1 295‚–
Minimum 3 dager i forveien.
Plateau de Fruits de Mer med ferske reker 1495,- per person
Kun ved forhåndsbestilling og når tilgjengelig. Kan ikke bestilles til mandager og må bestilles til hele selskapet.
Minimum 3 dager i forveien.
*Forkortelser for allergener: Bløtdyr = b Egg = e Fisk = f Gluten = g Hasselnøtter = ha Laktose = l Mandler = ma Melk = m Selleri = se Sennep = s Sesamfrø = ses Skalldyr = sk Soya = so Sulfit = su
Selv om rettene inneholder ulike allergener kan de fleste retter likevel tilpasses den enkeltes behov. Gi alltid beskjed om dine allergier ved bestilling.