Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg
Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg

Selskapsmeny / Dinner menu


SCROLL DOWN

Selskapsmeny / Dinner menu


Selskapsmeny
Dinner menu

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall må skje senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien. 

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more.  Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival. 

 

Plateau de Fruits de Mer – Solsidens spesialitet

Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap.
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbeklør, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende) og snøkrabbe *sk, b, se, e, s


Plateau de Fruits de Mer – Solsiden's speciality

Shellfish platter, a perfect choice for large parties. 
Lobster, shrimps, scallops, crabclaws, mussels, Norwegian crayfish (when available) and snow crab

Minimum 2 pers. (per person):
1 195,-

Husk å forhåndsbestille dessert fra selskapsmenyen under
Please remember to order dessert, see the menu below

195,-

 
 

Plateau de Fruits de Mer med ferske reker
Kun ved forhåndsbestilling og når tilgjengelig.
Kan ikke bestilles til mandager og må bestilles til hele selskapet.

Plateau de Fruits de Mer - with fresh shrimps
Only by pre-order and when available. Can not be ordered on Mondays and must be ordered for the whole party

1 395,- per person

Solsidens 3-retters meny

Kokkens anbefaling, menyen settes sammen av dagens råvarer.

The chefs recommendation, created of the top choices from the fish market.

725,–

 
 
 
 

3-retters selskapsmeny

Vennligst velg lik meny for alle i selskapet.
Please choose the same menu for the whole party.

Forretter

Lettgravet laks med purreløkaske, sennepemulsjon, dill, agurk og pepperrotsaus
Lightly smoked salmon with charred leek, mustard emulsion, cucumber, dill and horseradish sauce *f, e, su, l, s 


Lettgrillet misoglasert tunfisk med , avokadokrem, soyatapioka, puffet ris og ponzu
Miso glazed tuna tataki with avocado cream, soy tapioka, puffed rice and ponzu *f, g, su


Lettbakt kveite med fennikel, løpestikke majones, syltet rødløk og vinaigrette
Lightly baked halibut with fennel, lovage mayonnaise, pickled red onions and vinaigrette *f, b, e, l, su

Hovedretter

Grillet kveite med blåskjellrisoni sommersalat og kremet kamskjellsaus
Grilled halibut with mussel risoni summer salad and creamed scallop sauce
*f, b, l, g

 


Røkt kolje med hvitløk- og potetpure, confitert tomat og persillesaus 
Smoked haddock with garlic- and potato puree, confit of tomatoes and parsley sauce *f, b, l, su



Breiflabb med honningglace, jordskokkpuré, perlepotet og kremet piggvarsaus med kastanje
Honey glazed monkfish with puree of Jerusalem artichokes, potatoes and creamed turbot sauce with chestnut
*f, l, su 

795,–

 

Kalix Löjrom og ost kan velges i tillegg til de andre menyene.
Caviar of Kalix and cheese may be ordered as a complement to the other menus.

Kalix Löjrom med toast, rødløk og rømme
Caviar of Kalix with toast, red onion and sour cream
*f, l, g
30 gr.: 445,– / 50 gr.: 595,–


Dagens oster
 Selection of cheese
*g, l, ha
205,–

Desserter

Hvit sjokoladekrem med ristet kokos, sjokoladesmuler og pasjonsfruktcoulis
White chocolate cream with coconut, chocolate crumble and passion fruit coulis * l


Mascarponemousse m mandelcrumble, bringebærgelé og rørte bringebær
Mascarpone mousse with almond crumble, respberry gel and raw raspberry jam *l, e, ma



Brownie med solbær og vaniljeespuma
Brownie with black currant and vanilla foam
*g, l, e

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.  
*Forkortelser for allergener:
 Bløtdyr = b Egg = e Fisk = f Gluten = g Hasselnøtter = ha Laktose = l Mandler = ma Selleri = se Sennep = s Sesamfrø = ses Skalldyr = sk Soya = so Sulfit = su
 

For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestilling sendes til post@solsiden.no 

Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no 

Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg

Kontakt / Contact


Kontakt / Contact