Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7752_hi-res.jpg
Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg
Solsiden_MG_7430_hi-res.jpg

Selskapsmeny / Dinner menu


SCROLL DOWN

Selskapsmeny / Dinner menu


Selskapsmeny
Dinner menu

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall må skje senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien. 

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more.  Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival. 

 

Plateau de Fruits de Mer – Solsidens spesialitet

Flotte skalldyrfat, perfekt til store selskap.
Hummer, reker, kamskjell, taskekrabbe, blåskjell, sjøkreps (når vi får tak i levende), kongekrabbe og snøkrabbe


Plateau de Fruits de Mer – Solsiden's speciality

Shellfish platter, a perfect choice for large parties. 
Lobster, shrimps, scallops, crab, mussels, Norwegian crayfish (when available), king crab and snow crab

775,–

Husk å forhåndsbestille dessert fra selskapsmenyen under
Please remember to order dessert, see the menu below

155,–

 
 

Dagens 3 og 7-retters meny

Kokkens anbefaling, menyen settes sammen av dagens råvarer.

The chefs recommendation, created of the top choices from the fish market.

 

3-retters meny

565,–

 
 

7-retters meny

855,–

 

3 retters selskapsmeny

Vennligst velg lik meny for alle i selskapet.
Please choose the same menu for the whole party.

Forretter

Krydderbakt laks med hvit asparges og røkt persillemajones
Salmon baked with spices, white asparagus and smoked parsley mayonnaise *f, e, g, s  

 

Lettgrillet tunfisk med shiitake, syltet ingefær og miso emulsjon
Lightly grilled tuna with shiitake, pickled ginger and miso emulsion
*f, e, g, s

 

Salat med marinerte reker, blekksprut og fersk jalapeño
Salad with marinated shrimps, octopus and jalapeño *b, sk, e, s

Hovedretter

Laks med dagens garnityr og estragon- og blåskjellsaus
Grilled salmon with today’s garnish and tarragon- and mussel sauce
*f, b, m 

 

Grillet kveite med aspargesbygotto og hummersaus
Grilled halibut, barley risotto with asparagus and lobster sauce
*f, s, g, m

 

Stekt lysing med steinsopprisoni og rødvinsaus 
Fried hake with porcini risoni and redwine sauce *f, g, su

Desserter

Ostekake med friske jordbær og sitronkjeks
Cheese cake with strawberries and lemon biscuits *g, m, sm, e

 

Marinert ananas med tropisk marshmallow, kokosmarengs og pasjonsfruktkrem
Marinated pineapple with, tropical marshmallows, coconut meringue and passion fruit cream *m, sm, e

Sjokoladenemesis med lakrismousse, bringebær og lakris- og sjokoladeganache
Chocolate nemesis with liquorice mousse, raspberries and liquorice- and chocolate ganache *m, sm, e

 595,–

 

VEGETAR  3-retters meny
Vegetarian 3-course menu

 Potet- og artisjokksuppe med artisjokksalat
Potato and artichoke soup with artichoke salad *m

Sitron- og persillebyggotto med bakt nykål og asparges
Barley risotto with lemon, parsley, cabbage and asparagus *g, m

Dagens dessert
Today's dessert

445,-

 

Löjrom og ost kan velges i tillegg til de andre menyene.
Caviar and cheese may be ordered as a complement to the other menus.

Kalix Löjrom med toast, rødløk og rømme
*f, m, g

Caviar of Kalix with toast, red onion and sour cream
30 gr.: 275,– / 60 gr.: 375,–

Oste tallerken med nøttebrød
*g, n, m

 Selection of cheese with nut bread
175,–

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.  *Forkortelser for allergener:  Bløtdyr = b Egg = e   Fisk = f   Gluten = g   Melk = m   Nøtter = n   Selleri = se   Sennep = s   Skalldyr = sk   Smør = sm   Sulfit = su
 

For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestilling sendes til post@solsiden.no 

Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no 

Skriv ut menyen / print menu

Solsiden_MG_7752_hi-res.jpg

17. mai / 17th of may


17. mai / 17th of may


17. Mai
17th of May

 

Vi ber om at selskaper på 8 personer eller flere samler seg om én felles meny. Menyvalg skal være oss i hende senest 3 dager før ankomst, gjerne før. Selskaper må betale for antall bestilte menyer, redusering av antall senest kl. 16:00 dagen før ankomst. Avbestilling av bordet må skje minimum 3 dager i forveien.

Please choose the same menu for the whole party of 8 persons, or more. Please order within three days of arrival. Parties have to pay for the number of pre-ordered menus. It’s possible to change the number of participants until 16:00h the day before arrival.

 
 

17. mai meny – a la carte

Forretter

Hovedretter

Desserter

Barnemeny

Vi ber om at det på forhånd opplyses om noen i selskapet har spesielle allergier.  *Forkortelser for allergener:  Bløtdyr = b Egg = e   Fisk = f   Gluten = g   Melk = m   Nøtter = n   Selleri = se   Sennep = s   Skalldyr = sk   Smør = sm   Sulfit = su

For selskap med 15 eller flere gjester anbefales forhåndsbestilt vin. Bestillingen sendes til post@solsiden.no

Please inform us in advance if someone of your guests has any kind of allergies. You can find our wine list at solsiden.no
Parties of more than 15 persons are recommended to pre order wine. Please send your order to post@solsiden.no

Skriv ut menyen / print menu

Solsiden_MG_6415_hi-res.jpg

Kontakt / Contact


Kontakt / Contact